Специални събития

Специални събития

0-1

ПФТА „Жар“ може да ободри вашето специално събитие с представяне на фолклорен ритуал, с изпълнение на хореографски танц или да извие кръшно хоро. През годините сме участвали в празничната програма на обществени събития, на корпоративни семинари, конференции, на частни партита, благотворителни акции и др.

За автентичното настроение на вашия сватбен ден ПФТА „Жар“ може да предложи богат набор ритуали: от подготвянето на младоженеца, през вземането на кума и извеждането на булката до посрещането на младоженците в ресторанта. Неповторимият ритъм на българските народни танци може да бъде представен в хореографски и хороводни изпълнения пред вашите гости.

Програмата ще бъде съобразена изцяло с вашите желания и стила на специалното събитие.

 

Специални мероприятия с наше участие:

КЛУБ „ОРОТЕКА СЕДЯНКА“ 2017

КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО НА ХОСПИС „ФИЛАРЕТОВА“ 2016

В началото на 2015, ансамбълът има удоволствието и привилегията да участва в нов и интересен проект, а именно пресъздаването на традиционна българска сватба от началото на ХХ век, който има за цел запознаване на зрителите с всички обичаи и ритуали, извършвани по време на българската сватба. Този проект представлява голям интерес както за българи, така и за чужденци.

През м. декември 2014 година, ансамбълът бе специален гост на концерта по случай петия рожден ден на етно-фюжън група “Оратница“, състоял се в столичен клуб пред близо 1000 души – млади хора, пленени от красотата на български фолклор.