VI Благотворителен концерт „Да победим злото с хорото“

VI Благотворителен концерт „Да победим злото с хорото“
June 4, 2017 No Comments Новини admin

На 11.02.2017 се проведе VI Благотворителен концерт „Да победим злото с хорото“, организиран от Представителен фолклорен ансамбъл „Жар“. Концертът се състоя в Синдикален дом на културата на транспортните работници в България, в град София. Каузата ни тази година бе да подпомогнем финансово семействата на 23- годишния Явор Димитров и малкия Георги Стоилов за тяхното лечение.

В борбата със „злото“ ни помогнаха: Клуб за хора и народни танци “На мегдана”, Танцова формация “Дживгари”, Клуб за народни танци “Хороводец”, Клуб за народни танци “Ястра”, Клуб за народни хора “Деликанлии”, Фолклорен ансамбъл “Българани”, Танцов състав “Пасарелци”. Благотворителният ни щанд тази година предлагаше уникалните чаши изработени от „Разказвач на шевици“.

Всички танцьорите играха пламенно за каузата. Децата от Детски танцов състав „Жар“ също се представиха блестящо. Залата беше пълна, а с помощта на нашата благородна публика успяхме да съберем и допълнително средства. Пожелаваме успех в борбата на Явор и Гого.
Прекрасните снимки от концерта са дело на фотографа Асен Великов.